Izvor:
20.02.2019 u 08:26
0

VUČIĆ SE DIRLJIVIM REČIMA OPROSTIO OD VELIKOG PRIJATELJA: „Šaban je bio drug svih nas! Oni koji su ga poznavali, mnogo su ga voleli!“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić družio se godinama sa zvezdom naše narodne muzike, a odlazak Šabana Šaulića duboko ga je potresao.

Vučić je podelio sećanje na njihovo druženje, ali i kako se oseća u trenutku kada je cela Srbija šokirana zbog tragedije koja je zadesila Šabana Šaulića.

– Odlazak velikog Šabana ne boli samo njegovu porodicu već je to veliki gubitak za celu zemlju. Malo kada je nečija smrt pogodila celu našu naciju, celokupan naš narod, onako kako je to bilo pre tri dana, kada smo saznali za tu tragediju. Šaban je bio drug svih nas i oni koji su ga poznavali mnogo su ga voleli. Čak i oni koji ga nisu poznavali, gledali su ga kao da je član njihove porodice. Nije to pitanje samo njegovog profesionalnog rada ili toga što niko nije imao glas kao on.

– Teško da će se takav glas ponovo roditi. Ali Šaban je imao i posebnu dušu. Hoću u svoje i u ime stranke koju vodim da se zahvalim njegovoj porodici na tome što mu je omogućila da nam pomogne. Izvojevali smo mnoge pobede u prethodnom periodu, poslednje tri izborne kampanje… Pomogao nam je kao malo ko… Na svakom mestu, nije samo pevao već je i govorio ljudima zašto misli da je važno da se izborimo za normalnu budućnost u Srbiji – priča Vučić i dodaje da ga je kod Šabana najviše fascinirala njegova ljubav prema bližnjima.

– Plenio je tom ljubavlju prema supruzi Gordani i porodici, a ono što je na mene ostavilo veliki utisak je ljubav prema unuku, koji je jedno vreme igrao u Crvenoj zvezdi. Kako se samo Šaban ljutio na trenere koji nisu imali poverenja u malog Luku Adžića. On ga je toliko voleo i dobro je poznavao fudbal. Tu ljubav je bilo divno gledati, a Šaban je tako umeo da priča o unuku, bilo je to divno i slušati.

Na kraju, još jednom bih njegovoj porodici izrazio najdublje saučešće. Ma koliko nekome patetično zvučalo, cela Srbija je u velikoj žalosti. Hvala ti, legendo, još jednom – oprostio se predsednik od velikog prijatelja Šabana.

Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter