Izvor:
14.03.2019 u 10:48
0

KAMP FK BARSELONE U KOVILOVU: Besplatan za talente bez roditeljskog staranja ili za talente samohranih roditelja!

Kamp fudbalskog kluba Barselona održaće se od 17. do 21. juna u Beogradu, na terenima u Kovilovu, a priliku da rade po programu slavnog katalonskog kluba imaće deca od šest do 16 godina.

Kao i prošle godine u Novom Sadu, kamp će biti humanitarnog karaktera, besplatan za vanserijske talente bez roditeljskog staranja ili za talente samohranih roditelja. Cilj je da svi mladi talenti imaju jednako pravo da se pokažu, jer će najbolji igrači po proceni spsanskih trenera dobiti besplatan put u Barselonu i trenažni proces u čuvenoj "La Masiji'' – izjavio je direktor Barseloninog kampa za Srbiju Miroslav Radoičić.

Najbolji igrač sa prošlogodišnjeg kampa bio je osmogodišnji Ognjen Nikočević i za njega je napravljen presedan jer mu je obezbeđen i drugi boravak u Barseloni.

To je dokaz da u "La Masiji" ozbiljno shvataju skauting i one prave, vanserijske talente žele da zadrže – ističe Radoičić.

Mladi fudbaleri će na kampu učiti tehnike i veštine igre kratkih pasova, poznate kao "tika-taka", imaće dva treninga dnevno i svaki dan čas španskog jezika, a za slobodno vreme pripremljen im je i zabavno-edukativni program.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter