Izvor:
23.03.2019 u 17:10
0

MIHAJLOVIĆ: Srbija nikad ne sme da zaboravi bombardovanje i sve nevine žrtve koje su stradale od bombi!

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je povodom 20 godina od početka NATO agresije, da Srbija nikad ne sme da zaboravi bombardovanje i sve nevine žrtve koje su stradale od bombi.

Dvadeset godina koje su prošle od strašnih događaja iz 1999, nisu nimalo promenile odnos građana Srbije prema NATO agresiji, kao zločinu protiv naše zemlje koji nikad nećemo zaboraviti – rekla je Mihajlovićeva.

Ona je podsetila da su u NATO agresiji najviše stradali civili, a da je bombardovanje ostavilo dugotrajne posledice, zbog uništavanja infrastrukture i privrede.

Naša dužnost danas, i prema onima koji su iskusili bombardovanje i prema budućim generacijama, je da NATO agresiju nikad ne zaboravimo, ali i da ne ponavljamo greške iz devedesetih i neodgovornu politiku zbog koje su građani stradali i trpeli, a naša ekonomija uništena u tolikoj meri da se do danas nismo sasvim oporavili – navela je Mihajlovićeva.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter