Izvor:
12.05.2019 u 08:19
0

SVILAJNAC: U rekonstrukciju centralnih ulica biće investirano 50 miliona dinara!

U rekonstrukciju centralnih ulica u Svilajncu, ove godine biće investirano 50 miliona dinara od čega je 40 miliona od Vlade Srbije, preko Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, izjavio je danas predsednik opštine Predrag Milanović.

Radovi su počeli u ulici Mice Marković, za koju Milanović kaže da je veoma značajna i da će biti urađena potpuna rekonstrukcija.

Uradiće se kišna kanalizacija, levi i desni trotoar, potpuno novi kolovoz, a ulica će dobiti i LED rasvetu, precizirao je Milanović.

Obilazeći radove u ovoj ulici, jednoj od najvećih u Svilajncu, predsednik opštine je obećao da će radovi biti završeni krajem juna.

Novi asfalt će dobiti i deo ulice Mare Resavkinje, a zatim će biti na redu Ustanička ulica, čija će rekonstrukcija početi u septembru, istakao je Milanović.

On je objasnio da je Ustanička ulica u "jako lošem stanju i radiće se potpuna rekonstrukcija sa izgradnjom kišne kanalizacije i trotoara, a biće uređen i prostor za parkiranje".

Izvor: Tanjug
Foto: Svilajnac/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter