Izvor:
18.05.2019 u 07:41
0

TESLA – SRPSKI DUH, DELO, BUDUĆNOST: Izabrana idejna rešenja za suvenire Muzeja Nikole Tesle!

U Muzeju Nikole Tesle dodeljene su nagrade za najbolje radove izabrane na konkursu za izradu idejnog rešenja suvenira tog muzeja.

Izabrana su tri rada kojima su dodeljene i novčane nagrade, a dobitnicima ih je uručila direktorka muzeja Ivona Jevtić.

Prvu nagradu u iznosu od 100.000 dinara žiri je dodelio projektu čiji je autor master arhitekture Stefan Slavić. Druga od 75. 000 pripala je delu grafičke dizajnerke Jelene Pantelić, a treću, 50. 000 dinara, žiri je dodelio dvojcu Jeleni Crnogorac i Aleksandru Paunkoviću.

Na konkurs "Tesla – srpski duh, delo, budućnost" stiglo je 37 radova, a od muzeja su dobili sertifikat i njihovi radovi biće objavljeni i na sajtu Muzeja Nikole Tesle.

Ivona Jevtić je rekla da je bilo radova koji su šarmirali žiri svojim rešenjima, ali zbog već postojećih, sličnih suvenira muzeja i složene proizvodnje, oni su ostali predmet mogućih kasnijih razmatranja i realizacija i nikako nisu ostavljeni sa strane i neće biti zaboravljeni.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter