Izvor:
06.10.2016 u 16:15
0

NOVI INCIDENTI NA KOSMETU: Albanci brutalno pretukli Srbina!

Srbina iz sela Tučep nedaleko od svoje kuće pretukla grupa mlađih Albanaca. Velimir Vuković (67) iz sela Tučep kod Osojana u opštini Istok na Kosmetu pretučen je u sredu nedaleko od svoje kuće. Kako saznaju "Novosti" Vukovića je pretukla grupa mlađih Albanaca koji su mu krali drva u zabranu.

Velimir je u prepodnevnim satima čuo motornu testeru iza svoje kuće i otišao da vidi šta se dešava, a tamo je zatekao tri-četiri Albanca koji su krali drva u njegovom zabranu. Kada ih je upitao zašto to rade, jedan od njih ga je napao s leđa i naneo mu teške telesne povrede u predelu glave i tela – rekao je za naš list Mališa Đurić, predsednik opštine Istok, u kojoj je do 1999. godine živelo oko 9.000 Srba, dok ih je sada manje od hiljadu.

Novosti
Foto: free Images

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter