Izvor:
21.05.2019 u 13:39
0

KNJIGA O VOJSCI JUGOSLAVIJE U RATU 1999. GODINE: Predstavljena danas u Beogradskom forumu za svet ravnopravnih!

Dvotomno delo Kluba generala i admirala Srbije "Vojska Jugoslavije u odbrambenom ratu 1999 godine", predstavljena je danas u Beogradskom forumu za svet ravnopravnih, saopštili su danas organizatori.

Reč je o svedočenju komandanata Vojske Jugoslavije, koji su sa, različitih nivoa, komadovali odbarnom zemlje od NATO-a, kao najveće vojne sile u istoriji civilizacije.

Za ovu studiju svoje priloge je dalo pedeset generala i admirala komandanata u odbrani od agresije NATO.

O ovom delu štampanom na preko 1.300 stranica sa velikim brojem mapa, tabela, fotografija i autentičnih dokumenata je rečeno da predstavlja nepremostiv bedem protiv lažne NATO propagande i svih izvrtanja istine od strane pojedinaca i NVO koji se finasiraju iz izvora Zapadnih centara moći.

Podržani su zahtevi da vlasti utvrde konačnu listu svih žrtava agresije NATO, kao i inicijativa da se svim učesnicima u odbrani od agresije NATO dodeli "Medalja slobode 1999 – 2019".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter