Izvor:
21.05.2019 u 14:46
0

MALI: Kontrola zapošljavanja na snazi, dok se ne utvrdi novi sistem!

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da postojeći sistem kontrole zapošljavanja u javnom sektoru ostaje na snazi, dok se, kaže, ne utvrdi nova metodologija popunjavanja kadrova.

Mali je, odgovarajući na pitanja novinara na zajedničkoj konferenciji za medije sa predstavnicima Misije MMF, rekao da je Vlada Srbije svesna ograničenja koja postoje u trenutnoj metodologiji i postpuku zapošljavanja u javnom sektoru.

– Ministarstvo državne uprave i lokalne samopurave radi na novoj metodologiji koja treba da utvrdi pravi potencijal rasta pojedinih organa, a s druge strane i neophodnost popunjavanja kadrovima. Ukoliko to uspemo da uradimo na pravi način, mislim da će i MMF tu novu metodologiju podržati. Dok to ne uradimo postojeći sistem ostaje na snazi – podvukao je Mali.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter