Izvor:
10.10.2016 u 17:25
0

ISPOVEST MAJKE ČIJU JE KĆERKU LJUBIO PEDOFIL: „Iskopala bih mu oči!“

Verica S. (41), majka N. S. (13) iz Vranja, nad kojom je nedozvoljene polne radnje vršio Nenad Stevanović Roki (37), zbog čega je uhapšen, tvrdi da je ovog pedofila prijavljivala policiji i tužilaštvu, ali da nisu reagovali.

Moja ćerka se sa njim, zlotvorom, upoznala preko Fejsbuka i u julu je pobegla da se uda za njega! Prijavili smo to policiji i tužilaštvu, vratili su nam ćerku, ali tog pedofila nisu uhapsili! Ginekolog je tada utvrdio da je sve u redu sa mojom ćerkom! Ali su policija i tužilaštvo morali da ga uhapse! Da jesu, ne bi došlo do ovoga – kaže za "Blic" Verica S.

Stevanović je uhapšen prekjuče nakon što su policiji, u ponedeljak, dostavljene fotografije na kojima se vidi kako ljubi devojčicu N. S., učenicu sedmog razreda, ispred OŠ "Radoje Domanović".

Posle tog pokušaja udaje, ćerka se nije viđala sa njim. Pričala sam joj stalno da to nije za nju. Našla sam i njegov broj telefon i pitala ga da li je normalan a on je odgovorio da jeste! Vraga je normalan, bolesnik, kada muva dete kome otac može da bude. Rekao mi je da će čekati da moja ćerka završi osnovnu školu i da će se tada oženiti njom – nastavlja priču Verica.

Iako su, kako tvrdi, ona i suprug Slađan ćerku držali pod kontrolom, u septembru je Nenad došao po platu u Vranje i tada je pozvao N. S., koja je bila u školi.

– Videla se sa njim, ali ih je primetio naš rođak i javio nam. Moj suprug ih je presreo i otišli su u kafanu. Ali moj muž je blaži nego ja. On je razgovarao, a ja bih bolesniku oči iskopala. Pedofil je mom Slađanu rekao "nećeš moći da me odvojiš od nje" i ponovio da će se moja ćerka udati za njega čim završi osnovnu školu. Posle nas je psiholog zvao iz škole i rekli smo da na sve načine pokušavamo da je otrgnemo od njega – navodi majka.

Od tada do ponedeljka, prema tvrdnji Verice, njena ćerka se nije videla sa Stevanovićem. Tada ju je pozvao dok je bila na času, i kako joj je ćerka prenela, "zapretio joj da izađe sa časa jer bi u suprotnom mogao da povredi njenu porodicu".

– Ćerka je izašla sa časa i tada se desilo sve to što se desilo. Ona je posle popila šest analgina i završila je na Dečjem odeljenju bolnice, a ja sam obilazila policiju i tužilaštvo. Zlotvora nisu uhapsili sve dok nisu osvanule te fotografije! Iako nije prijatno da to vidimo, hvala Bogu na tome, bar je sprečeno neko veće zlo – kaže zabrinuta Verica.

Verica pokušava da shvati svoju ćerku i napominje da je devojčica naivna i povodljiva, i da može da je prevari i petogodišnje dete samo ako poželi.

– Prošle godine smo doživeli neviđen stres kada nam se u 15. godini udala starija ćerka, odmah posle osnovne škole. Stalno joj pričamo, ali je ona mnogo naivna. Radim kao čistačica, volela bih da imam više vremena da budem sa ćerkom, ali se suprug i ja trudimo da joj pružimo sve da ne bude bosa, gladna, gola… Učim je i kakve opasnosti vrebaju od tog Fejsbuka, ali je mnogo naivna… – konstatuje Verica.

Šta radi Socijalna služba

Roditelje maloletnice nadležni iz škole "Radoje Domanović" u kojoj N. S. pohađa sedmi razred prošlog meseca su zvali na razgovor i predočili im da se njihova ćerka sastaje sa starijim muškarcem i neprimereno ponaša. Rukovodstvo škole je o nepriličnom ponašanju obavestilo i nadležni Centar za socijalni rad, a 3. oktobra i policiju. Direktorka Centra za socijalni rad Dragana Arsić se juče nije javljala na naše pozive da razjasni šta je u ovom slučaju centar već uradio.

Pedofil završio i sa transvestitom

– Roki, kako ga mi u Krivoj Feji zovemo, stalno se žalio kako nema sreće sa devojkama. Tako je svojevremeno u kuću doveo i transvestita iz Beograda misleći da je žensko – kažu meštani Krive Feje. Stevanović je preko Fejsbuka upoznao devojku za koju će kasnije saznati da je muško. Dogovorili su se da se vide.

Nedelju dana "devojka" je bila kod njega. Nenadovoj majci je bilo čudno što njen sin nema seksualni kontakt sa njom, pa je posumnjala da sa "devojkom" nešto nije u redu. Upala je u sobu i devojci skinula gaće. Nenad je tada "devojku" stavio u kola, odvezao u Vranjsku Banju i prijavio policiji – pričaju poznanici.

Stevanović je inače zaposlen u rudniku u Krivoj Feji. Dete je iz doma. Voli da popije, ali nije nasilan. Pre nekoliko meseci vraćen je na posao nakon što je dobio otkaz jer je u krugu rudnika imao incident sa kamionom, koji je vozio bez dozvole i pričinio štetu.

Dok nije radio u rudniku, nadničio je. Svojevremeno se oženio u Gremađe. Tamo su ga izrabljivali fizički, a kad im nije bio više potreban, izbacili su ga – dodaju naši sagovornici.

Blic.rs
Foto: Privatna arhiva / Vranjske novine

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter