STRANCI TRAŽE PANČEVAČKI HLEB: Domaća pekara i dalje lider industrijskog tradicionalnog spremanja peciva!

 

Da li će Grci I Rusi radije kupovati “Lalu” I “Sosu”, ali I ostale hlebne poslastice iz Pančevačke pekare, znaće se uskoro. Za sada, hleb iz ove srpske fabrike, I dalje je lider u kvalitetu, a ručno I tradicionalno pravljenje vekni, razlog vermin kupcima, da im ova osnovna namirmnica u korpu stiže pravo iz Pančeva.

"Sasvim je izvesno da je tajna uspeha Pančevačke pekare u poštovanju tradicije, dobrim majstorima, kvalitetnom repromaterijalu I savremenoj tehnologiji", kažu u Pančevačkoj pekari. – Planiramo, da do kraja godine dodatno modernizujemo  pogone I ponudimo građanima nove vrste visoko kvalitetnih I apsolutno bezbednih pekarskih proizvoda, isključivo prema zahtevima kupaca, tržišta, ali I standardima I propisima.
Nedavno je  vodećim ljudima Pekare “Pančevo” stigao upit – može li se pecivo Pančevačke pekare obezbediti u dovoljnim količinama za pojedine regione Grčke I Rusije, a kao razlog, zbog čega su baš od ove srpske pekare tražili saradnju, usledio je odgovor:kvalitet! A, ono što je iznenadilo I najstarije zaposleneu pekari, jeste da su stranci čuli za priču, da je hleb “Sava”, potekao, baš iz ovih pogona I da je u Pančevačkoj pekari prvi umesio majstor Sava.

,,U ovoj firmi smenjivale su  se generacije, koje su učile jedne od drugih I ljubomorno čuvale tajne neprikosnovenog ukusa hleba “Lala” I “Sosa”, koji su omiljeni, kako u ovom delu Srbije, tako I širem region ", kažu u Pekari “Pančevo”. – Proizvodi su bezbedni, kupci zadovoljni, zaposleni zaintersovani za stalna poboljšanja, dodatno osposobljavanje, pre svega, jer se već krajem godine očekuje realizacija plana da imamo najmodernije pogone. Ulažemo u zaposlene, obezbeđujemo radne I savesne kadrove, koji će svojom savremenom vizijom opelemeniti  tradiciju proizvodnje.
Pančevačka pekara, osnovana 1947.godine, kao potpuni lider u region, jedina ima razvijen sospstveni prevoz, a do velikih marketa, stiže svež hleb I nekoliko puta dnevno.
-Nije bilo malo puta, da pitaju  kupci:da li je stigao pančevački hleb? – pričaju zadovoljno u pekari “Pančevo”. – Baš ta rečenica odnosi se na naše proizvode, zbog čega smo ponosni na sve što radimo, na svaku borbu sa konkurencijom, koja je svakim danom sve veća I okrutnija, da zauzme pozicije, za koje se borimo kvalitetom I cenom. Hrono hleb, beskvasni, sa heljdom, začinima, samo su mali deo velike ponude iz naših pogona.

NOVITET: 
Ovih dana, delegirani iz Pančevačke pekare, obilaze srpske manastire, u nameri da pronađu buduće saradnike za specijalne vrste hleba, ali I upute se u nove, ručne tehnologije, kojima će zrna žitarica, koje se koriste biti više iskorišćene.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Provodadžija
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Novajlije reality
13:55  Vesti
14:10  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Čađava mehana
21:00  Provodadžija
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije reality