18°C

Beograd

STRANCI TRAŽE PANČEVAČKI HLEB: Domaća pekara i dalje lider industrijskog tradicionalnog spremanja peciva!

Da li će Grci I Rusi radije kupovati “Lalu” I “Sosu”, ali I ostale hlebne poslastice iz Pančevačke pekare, znaće se uskoro. Za sada, hleb iz ove srpske fabrike, I dalje je lider u kvalitetu, a ručno I tradicionalno pravljenje vekni, razlog vermin kupcima, da im ova osnovna namirmnica u korpu stiže pravo iz Pančeva.

"Sasvim je izvesno da je tajna uspeha Pančevačke pekare u poštovanju tradicije, dobrim majstorima, kvalitetnom repromaterijalu I savremenoj tehnologiji", kažu u Pančevačkoj pekari. – Planiramo, da do kraja godine dodatno modernizujemo pogone I ponudimo građanima nove vrste visoko kvalitetnih I apsolutno bezbednih pekarskih proizvoda, isključivo prema zahtevima kupaca, tržišta, ali I standardima I propisima.
Nedavno je vodećim ljudima Pekare “Pančevo” stigao upit – može li se pecivo Pančevačke pekare obezbediti u dovoljnim količinama za pojedine regione Grčke I Rusije, a kao razlog, zbog čega su baš od ove srpske pekare tražili saradnju, usledio je odgovor:kvalitet! A, ono što je iznenadilo I najstarije zaposleneu pekari, jeste da su stranci čuli za priču, da je hleb “Sava”, potekao, baš iz ovih pogona I da je u Pančevačkoj pekari prvi umesio majstor Sava.

,,U ovoj firmi smenjivale su se generacije, koje su učile jedne od drugih I ljubomorno čuvale tajne neprikosnovenog ukusa hleba “Lala” I “Sosa”, koji su omiljeni, kako u ovom delu Srbije, tako I širem region ", kažu u Pekari “Pančevo”. – Proizvodi su bezbedni, kupci zadovoljni, zaposleni zaintersovani za stalna poboljšanja, dodatno osposobljavanje, pre svega, jer se već krajem godine očekuje realizacija plana da imamo najmodernije pogone. Ulažemo u zaposlene, obezbeđujemo radne I savesne kadrove, koji će svojom savremenom vizijom opelemeniti tradiciju proizvodnje.
Pančevačka pekara, osnovana 1947.godine, kao potpuni lider u region, jedina ima razvijen sospstveni prevoz, a do velikih marketa, stiže svež hleb I nekoliko puta dnevno.
-Nije bilo malo puta, da pitaju kupci:da li je stigao pančevački hleb? – pričaju zadovoljno u pekari “Pančevo”. – Baš ta rečenica odnosi se na naše proizvode, zbog čega smo ponosni na sve što radimo, na svaku borbu sa konkurencijom, koja je svakim danom sve veća I okrutnija, da zauzme pozicije, za koje se borimo kvalitetom I cenom. Hrono hleb, beskvasni, sa heljdom, začinima, samo su mali deo velike ponude iz naših pogona.

NOVITET:
Ovih dana, delegirani iz Pančevačke pekare, obilaze srpske manastire, u nameri da pronađu buduće saradnike za specijalne vrste hleba, ali I upute se u nove, ručne tehnologije, kojima će zrna žitarica, koje se koriste biti više iskorišćene.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar