10°C

Beograd

NEDELJKO TODOROVIĆ PROGNOZIRA VREMENSKE PRILIKE ZA HEPI PORTAL: Pogledajte kakva nas JESEN očekuje! (VIDEO)

Na Hepi portalu smo ugostili meteorologa Nedeljaka Todorovića, koji nam je otkrio kakvo vreme možemo očekivati tokom jeseni.

Proteklih dana u Srbiji su bile znatno visoke temperature, živa u termometru se kretala i do 38 stepeni. Kada možemo očekivati umereno toplo vreme?

- Prethodnih dana je bilo veoma toplo, na nekoliko mesti je temperatura išla i do 38 stepeni, u Beogradu je u ponedeljak bila 37,5. Tokom noći nam je stiglo osveženje, jutros se vidi primetna razlika u temperaturi, još na jugu je ostalo toplo, ali će i tamo stići osveženje. Danas je značajno da će biti lokano kiše, pljuskova i grmljavine, čak na jugu, jugozapadu i jugoistoku, ponegde i nepogode. Već sutra sledi stabilizacija vremena, više sunca a manje oblaka. Od petka sunčano vreme i blagi porast temperature i u tom smislu do subote će biti umereno toplo i prijatno vreme.-

Kakvo nas vreme očekuje tokom jeseni?

- Do kraja leta će ostati toplo vreme, oko dvadesetog u mesecu imaćemo visoke temperature, oko 35 stepeni. Kraj avgusta i početak septembra će biti prijatno topao, negde između 25 i 30 stepena. U septembru bi bilo u većini dana suvo, prijatno, umereno toplo sa retkom pojavom kiše i pljuskova. - izjavio je Nedeljko Todorović u intervjuu za Hepi portal.

Opštirnije možete videti u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arihva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar