Izvor:
14.08.2019 u 20:29
0

ŽELEZNICE: Prekid saobraćaja na barskoj pruzi!

Železnički saobraćaj na pruzi Beograd – Bar trenutno je u prekidu zbog kvara na kontaktnoj mreži, koji se danas u 16.45 dogodio na deonici Valjevo – Valjevski Gradac, saopštile su večeras "Infrastrukture železnice Srbije".

Zbog kvara na kontaktnoj mreži čeka međunarodni voz iz Bara za Beograd, kao i četiri lokalna putnička voza u unutrašnjem saobraćaju, koji saobraćaju između Užica i Beograda.

Kako se navodi u saopštanju, "Srbija Voz“ će za putnike iz vozova koji čekaju na barskoj pruzi organizovati autobuski prevoz između Kosjerića i Valjeva.

Voz iz Bara za Beograd, kao i ostali vozovi na barskoj pruzi, tokom večeri će imati kašnjenja.

Stručne službe "Infrastrukture železnice Srbije“ su na terenu i rade na što bržem otklanjanju kvara i uspostavljanju saobraćaja, kaže se u saopštenju i dodaje da se ponovno uspostavljanje saobraćaja na barskoj pruzi očekuje posle ponoći.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter