Izvor:
23.08.2019 u 11:07
0

VOZAČI, OPREZ! Gužve na graničnim prelazima,najduže čekanje na Horgošu!

Putnički automobili na izlazu iz zemlje na Horgošu čekaju četiri sata, na Horgošu 2 dva sata, a na Batrovcima tri sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na izlazu iz zemlje na graničnim prelazima Kelebija i Bački Vinogradi čeka se oko sat vremena, kao i pri ulasku u zemlju na Gradini i u Preševu.

Vozila koja izlaze iz zemlje na graničnom prelazu Preševo čekaju oko 20 minuta.

Kamioni, prema podacima AMS S, na Horgošu čekaju dva sata.

Iz AMS S upozoravaju da vikend donosi veći broj vozila na najfrekventnijim putevima, kao i moguća duža zadržavanja na naplatnim rampama i graničnim prelazima.

Vozačima savetuju da na put krenu odmorni, da ne žure i da prate saobraćajnu signalizaciju na mestima gde se obavljaju radovi, kako bi vožnja bila bezbednija.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter