Izvor:
03.09.2019 u 14:15
0

DANAS KRAJ ROKA ZA PRIJAVU: Prijemni na fakultetima za drugi upisni krug!

Prijava kandidata za drugi upisni krug na fakultetima u Srbiji završava se danas, a sutra i u četvrtak kandidati će polagati prijemni ispit.

Na velikom broju fakulteta ostalo je dosta slobodnih mesta samofinansirajućih, ali i budžetskih.Na fakultetima Univerziteta u Beogradu mesta ima za 955 budžetskih studenata i više od 2.200 na samofinansiranju.

Najviše slobodnih budžetskih mesta ostalo je na Tehničkom fakultetu u Boru, Šumarskom i Fizičkom fakultetu. Na Tehničkom fakultetu u Boru od 240 budžetskih i samofinansirajućih mesta ostalo nepopunjeno 183 mesta (149 budžetskih i 34 samofinansirajuća).

Mesta ima i za 238 studenata na Šumarskom fakultetu, dok Fizički fakultet može da izda još 96 brucoških indeksa.

Na Poljoprivrednom fakultetu za drugi upisni krug ostalo je 170 budžetskih i 314 samofinansirajućih mesta. Na Rudarsko-geološkom fakultetu ostalo je 102 budžetska i 57 samofinansirajućih mesta, a budžetskih i samofinansirajućih mesta ostalo je i na Građevinskom, Tehnološkom fakultetu. Ekonomski i Pravni fakultet indekse mogu da izdaju u drugom krugu samo za samofinansirajuće studente.

Preliminarna lista drugog upisnog kruga na fakultetima biće objavljena 6. septembra, a upis se završava do 15. septembra.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter