Izvor:
06.09.2019 u 05:28
0

STANJE NA PUTEVIMA: Pojačan intenzitet saobraćaja, za sada nema dužih zadržavanja na graničnim prelazima!

Na glavnim putevima u Srbiji danas se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, a za sada nema dužih zadržavanja na graničnim prelazima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Turistička sezona je na samom kraju, ali na pojedinim putnim pravcima može doći do pojačanog saobraćaja, te iz AMS S savetuju vozačima da se, ukoliko putuju van granica države, pre polaska na put informišu o stanju na graničnim prelazima, gde se očekuje da vreme

zadržavanja i danas bude promenljivo.

Na teretnim terminalima na izlazu iz zemlje na Horgošu čeka se dva sata, na Kelebiji tri sata, a na Batrovcima sat vremena.

Meteorolozi za danas najavljuju moguću kišu u pojedinim delovima zemlje, a iz AMS S savetuju vozačima da voze opreznije zbog mokrih kolovoza i slabije vidljivosti.

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije, na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter