Izvor:
07.09.2019 u 05:59
0

STANJE NA PUTEVIMA: Saobraćaj umerenog intenziteta, ali se u toku dana očekuje veći broj vozila na putevima širom zemlje!

Saobraćaj je ovog jutra umerenog intenziteta, ali se u toku dana, iako je kraj turističke sezone, očekuje veći broj vozila na putevima širom zemlje, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMS S).

AMS S takođe upozorava vozače na oprez zbog najavljene mogućnosti kiše i mokrih kolovoza.

Prema poslednjim informacijama dobijeni od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji vozila na Horgošu na izlaz čekaju 60 minuta, a kod Preševa 40. Teretna vozila na izlaz na Horgošu čekaju 120 minuta.

AMS S podseća vozače da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulaz u i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, i tada zadržavanja mogu biti višesatna.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter