Izvor:
08.09.2019 u 12:13
0

UPOZORENJE! Vremenske nepogode se očekuju u OVIM krajevima!

Republički Hidrometeorološki zavod objavio je upozorenje da se sutra, u poslepodnevnim satima, na severu Srbije lokalno očekuju kratkotrajne vremenske nepogode.

Očekuju se obilni pljuskovi sa količinom padavina većom od 20 mm za kratak vremenski period, pojava grada i olujni vetar.

Prema prognozi RHMZ, sutra će u Srbiji biti promenljivo oblačno sa sunčanim periodima i toplo, a od sredine dana na severu Srbije i u planinskim predelima mestimično s kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Vetar će biti slab i umeren, na jugu Banata i u donjem Podunavlju jak povremeno i olujni, jugoistočni, posle podne u slabljenju i

skretanju na zapadni i severozapadni.

Najniža tempetatura od 13 do 20 stepeni Celzijusa, a najviša od 25 do 30 stepeni.

U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno i toplo. Pre podne sa sunčanim periodima, posle podne povremeno s kišom i

pljuskovima sa grmljavinom.

Vetar umeren povremeno i jak jugoistočni, posle podne u slabljenju i

skretanju na zapadni i severozapadni. Najniža temperatura oko 19 stepeni Celzijusa, a najviša oko 27 stepeni.

Prema izgledima vremena za sedam dana, do 16. septembra, očekuje se umereno oblačno sa dužim sunčanim periodima i toplo. Samo se u planinskim predelima očekuje ređa pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

Krajem perioda jače naoblačenje sa kišom, lokalnim pljuskovima sa grmljavinom i padom temperature.

Izvor: Tanjug
Foto: Prinscreen YouTube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter