Izvor:
19.09.2019 u 13:57
0

MUP: Kineski policajci u Srbiji neće primenjivati policijska ovlašćenja!

MUP je povodom, kako su ocenili, zlonamernih spekulacija, saopštio da kineski policajci u Srbiji neće primenjivati policijska ovlašćenja.

Navode da oni nisu opremljeni sredstvima prinude.

Šest kineskih policijskih službenika u zajedničkim patrolama sa srpskim policajcima u Beogradu, Novom Sadu i Smederevu pomagaće srpskim policajcima u komunikaciji sa kineskim državljanima koji borave u Srbiji, kao i svojim sunarodnicima u komunikaciji sa našim državnim organima – navodi se u saopštenju.

Kako je to ministarstvo istaklo, kineski policajci učestvuju u takvim zajedničkim patrolama i u drugim zemljama regiona i EU, kao što i srpski policajci učestvuju u sličnim patrolama u drugim zemljama.

Zajedničke patrole biće obavljane u centralnoj Knez Mihailovoj ulici, na Kalemegdanu, Trgu republike, Bloku 70, gde se nalazi kineski tržni centar, i na aerodromu "Nikola Tesla".

Izvor: B92
Foto: glasamerike.net/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter