Izvor:
28.09.2019 u 20:25
0

„KUP VOJSKE SRBIJE“: Drugi dan otvaranje revijalnog dela! (FOTO)

Drugi dan manifestacije "Kup Vojske Srbije – Karađorđevo 2019“ obeležen je izložbom i javnim ocenjivanjem za licenciranje pastuva lipicanske rase i otvaranjem revijalnog dela takmičenja dvoprega i četvoroprega.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, u revijalnom takmičenju vožnje preciznosti dvopreg-seniori prvo mesto pripalo je Nikoli Cvjetićaninu iz Petrovaradina, na drugo mesto plasirala se zaprega koju je vozio Akoš Berenji iz Konjičkog kluba "Favori“, a treće mesto osvojio je Stefan Stijavić iz Konjičkog kluba "Policajac“ iz Beograda.

U konkurenciji dvopreg-juniori šampionski, pehar je odneo Dejan Marjanović, drugo mesto pripalo je Tatjani Ćosović iz Doroslova, a treće mesto osvojio je Vladimir Milić, takođe iz Doroslova.

U najtežoj disciplini, vožnji preciznosti za četvoroprege, pobedio je Dragan Trnjako iz Stapara, drugo mesto osvojio je Nikola Cvjetićanin iz Petrovaradina, dok je treće mesto pripalo Mihajlu Antoniću iz Sombora.

U kulturno-umetničkom delu programa nastupili su kulturno-umetnička društva "Šove“ iz Ravnog sela i "Koreni“ iz Bačke Palanke.

Sutra je glavni trkački dan koji će obeležiti četiri kasačke i četiri galopske trke. Centralni događaji su glavna galopska trka "Srpska konjička divizija“ i glavna kasačka trka za grla od tri godine "Čegar“.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/Ministarstvo odbrane i Vojske Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter