Izvor:
18.10.2019 u 13:28
0

PANČEVO: Još jedna ekskurzija otkazana zbog neispunjenih propisa!

Još jedna ekskurzija otkazana je danas zbog toga što prevoznici nisu na vreme ispunili propise o prevozu učenika.

Oko 90 učenika trećeg razreda pančevačke Osnovne škole "Miroslav Mika Antić" danas nije, kako je bilo planirano, otišlo na ekskurziju na Divčibare, jer saobraćajno preduzeće "Lasta", koje je trebalo da preveze učenike, nije ispunilo sve propise, pa je polazak odložen za sutra.

Propisi o prevozu učenika su promenjeni od 1. septembra. Prevoznik koga je angažovalo JP ''Urbanizam'', "Lasta", nije mogao da ispuni uslove koji se tiču kvalifikacionih kartica vozača za obavljanje poslova profesionalnog vozača. Prevoznik je dobio potvrdu, ali kartice nisu fizički izrađene – rekla je direktorka OŠ "Miroslav Mika Antić“ Dragana Krstić, dodajući da se "Lasta" obavezala da će problem rešiti do sutra.

Ona dodaje da će učenici zbog odlaganja polaska na ekskurziju na Divčibarama ostati jedan dan kraće, a s obzirom na to da su roditelji već uplatili celokupan iznos za ekskurziju, za nerealizovani dan novac će im biti naknadno vraćen.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter