Izvor:
13.11.2019 u 16:37
0

SRBI POHAPŠENI U KARLOVCU: Objavili video sa automatima, pa završili u zatvoru! (FOTO)

Karlovački policajci uhapsili su trojicu muškaraca zbog posedovanja ilegalnog automatskog oružja, a do njih ih je doveo video objavljen na jednoj društvenoj mreži.

Zbog posedovanja više komada oružja i municije, čije je posedovanje, nabavka ili prodaja zabranjena, uhapšena su dvojica državljana Srbije na privremenom boravku u Hrvatskoj stari 40 i 34 godine i državljanin Hrvatske star 62 godine.

Oni su predati pritvorskom nadzorniku i uz kaznenu prijavu odvedeni pred Opštinsko državno tužilaštvo u Karlovcu, preneli su mediji.

Na snimku s društvenih mreža vidi se nekoliko osoba kako pokazuju da poseduju automatsko oružje, zbog čega je policija, kako piše u saopštenju, pokrenula hitno kriminalističko istraživanje.

Na osnovu snimka je utvrđeno da je područje koje se vidi u nadležnosti Policijske uprave karlovačke, te su ubrzo na području grada Karlovca pronašli tri muškarca koja se dovode u vezu s ovim događajem.

U sklopu kriminalističkog istraživanja na osnovu naloga sudije Županijskog suda u Karlovcu izvršen je pretres vozila i doma na području Karlovca kada je u jednom vozilu pronađeno više komada oružja i to automatska puška, automatski pištolj i pet pištolja raznih marki te odgovarajuća municija.

Izvor: Tanjug
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter