Izvor:
22.11.2019 u 15:51
0

DEČIJI SKI KAMP: Crvena zvezda organizuje školu skijanja na Kopaoniku za mališane!

Skijaški klub Crvena zvezda tokom zime organizovaće kampove na Kopaoniku sa ciljem da veliki deo predškolske i školske populacije prođe kroz program i upozna se sa osnovama skijanja.

Kako se navodi u saopštenju, mladi će se uz skijanje učiti poštovanju određenih normi i pravila ponašanja, naučiti kako da prevaziđu probleme, da se međusobno pomažu i izbore za svoj status u grupi na principu zdrave konkurencije.

Kroz povlašćene uslove boravka i profesionalno organizovan program kampa, stvara se mogućnost masovnog učešća, a iz velikog broja rekreativaca kao krajnji rezultat očekujemo da stasaju novi takmičari i budući reprezentativci. Kvalitetno provedeno vreme, kao i interesantni sadržaji kampa, povećaće mogućnost da se mladi usmere ka pravim vrednostima – ističe se u saopštenju.

Organizovana su tri sedmodnevna dečija ski kampa u periodima: od 29. decembra 2019. do 5. januara 2020, od 2. do 9. februara i od 9. do 16. februara 2020. godine.

Izvor: Kurir
Foto: facebook.com/infokop.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter