Izvor:
11.11.2016 u 23:59
0

Spremite se za hladno vreme: Meteorolozi otkrili kada nas očekuje sneg!

Vreme u Srbiji će od sutra biti nešto hladnije nego danas, a sneg je moguć samo u planinskim predelima i, eventualno, na severu Vojvodine, ali je verovatnoća za to jako mala, kaže za "Blic" meteorolog Nedeljko Todorović.

Kako kaže, ozbiljnijeg snega neće biti, ali se zato već večeras može očekivati kiša.

– Popodne i večeras dolazi do naoblačenje, a uveče kreće kiša koja će padati u subotu tokom celog dana. Sutra će biti hladnije nego danas, a temperature će se kretati između sedam i 10 stepeni – priča Todorović.

Kako kaže, sneg je moguć u planinama, i to u noći između subote i nedelje , kao i na severu Vojvodine, ali tek u tragovima.

– Verovatnoća za sneg je mala – kaže Todorović.

Kako navodi, već od nedelje počinje razvedravannje, a temperature će se kretati do 10 stepeni.

– Sledeće nedelje biće suvo i hladnije vreme – ističe on.

Prema prognizi RHMZ u ponedeljak ujutro mogući su mraz i magla, u toku dana pretežno sunčano, ponegde u nižim predelima magla će se zadržati i pre podne. U utorak umereno oblačno i uglavnom suvo, dok će u sredu i četvrtak biti suvo, ujutro su mogući mraz i magla, koja će se ponegde zadržati i tokom dana.

Blic
Foto: Twitter/radio_kaos

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter