Izvor:
26.11.2016 u 14:05
0

NE DAJTE DA VAS ZAVARA SUNCE: Ponesite kišobrane, sledi naoblačenje u celoj Srbiji!

Danas će jutro po kotlinama biti maglovito, na istoku se očekuje slab mraz, a na jugozapadu Srbije oblačno, ponegde sa slabom kišom. Tokom dana i u ostalim krajevima postepeno će se povećavati oblačnost, uveče i tokom noći mestimično slaba kiša.

Vetar slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura od 0 do 6, najviša dnevna od 10 do 15 stepeni.

U Beogradu malo i umereno oblačno, suvo i toplo. Uveče i tokom noći uz više oblačnosti moguća je slaba kiša. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 6, najviša dnevna oko 12 stepeni.

U nedelju umereno do potpuno oblačno i toplo, ponegde sa slabom kišom, dok će prvi dan iduće nedelje biti dosta hladniji uz kišu, ponegde i sa snegom.

Od utorka do četvrtka uglavnom suvo sa slabim i umerenim jutarnjim mrazem,a od četvrtka naoblačenje koje u petak prelazi u slabiju kišu. Krajem perioda promenljivo oblačno i suvo.

Tanjug
Foto: Printscreen YouTube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter