Izvor:
16.12.2016 u 13:55
0

Danas oblačno i suvo: Evo kada nas očekuje prava zima!

U Srbiji će ujutro biti slab do umeren mraz i ponegde magla. U toku dana na severu pretežno sunčano, a u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno i u većem delu suvo.

Samo jos ponegde na planinama biće provejavanje snega, uglavnom ujutro i pre podne. Vetar će biti slab i umeren, severni i severoistočni.

Najniža temperatura od -5 do -1 C, najviša od 0 do 3 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će ujutro biti slab mraz. U toku dana umereno oblačno i suvo. Vetar slab, severoistočni. Najniža temperatura oko -2 C, najviša oko 1 C.

U Srbiji će u narednih sedam dana, do 23. decembra, biti hladno sa temperaturom ispod prosečnih vrednosti.

U subotu i nedelju ujutro umeren do jak mraz i mestimično magla, koja će se ponegde po kotlinama i nizijama zadržavati duže tokom dana. U ostalim krajevima pretežno sunčano sa maksimalnom temperaturom od 0 do 5 C.

U ponedeljak postepeno naoblačenje. Od utorka pretežno oblačno uz slabljenje jutarnjeg mraza, povremeno sa snegom, uglavnom u centralnim i južnim krajevima. U košavskom području i na planinama umeren i jak istočni i jugoistočni vetar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter