Izvor:
21.12.2016 u 03:49
0

Visoki oficir MUP-a otkriva: Ovako se u srpskom ,,gradu greha“ devojke regrutuju u lanac elitne prostitucije!

Od raskošnih brodova do seksualnog roblja. Ovo je jedan od najčešćih puteva kada karijera prostituke prođe zenit.

Neke Novosađanke su prošle kroz ovaj krug pakla, druge su još uvek zarobljene. Ali samo retke su otvorile dušu. Tri Novosađanke koje su uhapšene zbog ucene beogradskog biznismena kućnim snimkom odnosa samo su odškrinule priču o elitnoj prostituciji u Novom Sadu. Visoki oficir MUP-a otkriva na koji način se devojke regrutuju za elitnu prostituciju.

Srednja škola

Dešava se i pre toga, nažalost – kaže sagovornik.

– Ta mlađa uzrasna kategorija je predmet rada više javnih službi, ponekad koordinisano, ponekad ne. Ali među srednjoškolkama u Novom Sadu imamo sporadično oblike ponašanja koji se mogu okarakterisati kao prostitucija. Nekad za novac, češće za poklone. Uglavnom se trude da budu uočljive na mestima na kojima se okupljaju imućniji usamljeni četrdesetogodišnjaci. To je početak inicijacije u elitnu prostituciju.

Fakultet

Sve je češća pojava kada devojka na studijama pronađe sponzora za stan i lep džeparac. Takve “veze” nisu “kombincije za jednu noć”, ali ne traju naročito dugo.

Klubovi

Animir dame u klubovima, ili hostese koje vlasnici ili menadžeri uvuku u to. Da se razumemo, nisu to sve devojke koje rade kao hostese, nije ni većina njih. Ali, ipak, ta grupacija jeste jedno regrutno jezgro za dalju prostituciju. Makroi ili patroni su u nekim slučajevima povezani sa trgovinom drogom.

Poslovna pratnja

Mi imamo nekoliko grupa i samostalnih žena koje rade poslovnu pratnju. One su na usluzi poslovnim ljudima koji povremeno ili stalno dolaze u Novi Sad. Nek od njih dosta putuju, a neke viđamo u medijima.

Egzotika

Imamo posrednike, individualce ili agencije, koji angažuju devojke u inostranstvu, često u bogatim zemljama Bliskog Istoka. Egzotične detinacije, naprimer Dubai, su nekim dovoljan motiv. Novac koji se tu pominje izaziva vrtoglavicu kod nekog ko možda jednim delom nije imao priliku da se razvije kao ličnost. Najpre su modeli, a potom prostitutke koje zarađuju 100 dolara po satu.

Elitna prostitucija u Novom Sadu je sve češća pojava, a i regrutnih centara je sve više, zaključuje sagovornik.

luftika
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter