Izvor:
23.12.2016 u 13:47
0

Danas hladno sa mrazem: Evo gde se očekuju PADAVINE!

U Srbiji će ujutru biti slab i umeren mraz, mestimično sa maglom.

Tokom dana u severnim, zapadnim i centralnim krajevima biće oblačno i hladno, uz sasvim slabe padavine i lokalnu pojavu poledice, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U ostalim krajevima pretežno sunčano.

Vetar slab, na istoku umeren i jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od -9 do -3 C, najvisa dnevna od -1 do 2 C, na istoku i jugu oko 6 C. U Beogradu će ujutru biti slab mraz i magla. Tokom dana oblačno, tmurno i hladno uz sasvim slabe padavine i lokalnu pojavu poledice. Vetar slab, severozapadni. Jutarnja temperatura oko -4 C, najviša dnevna oko -1C. Prema izgledima vremena za sedam dana, za vikend će u jutarnjim satima biti slab i umeren mraz.

U subotu u severnim, zapadnim i centralnim krajevima biće oblačno i hladno, a na jugu i istoku pretežno sunčano. U nedelju umereno i potpuno oblačno, od sredine dana ponegde sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom.

U ponedeljak toplije, još ujutru sa slabim padavinama. Do kraja perioda pretežno oblačno i hladno, u utorak i sredu još ponegde sa slabim padavinama, zatim uglavnom suvo.

Tanjug.rs
Foto: Kurir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter