Izvor:
10.01.2017 u 00:51
0

NEVEROVATAN slučaj u Požarevcu: Čovek preživeo dva ledena dana zarobljen u bunaru, bez hrane i vode! (VIDEO)

Jezdimir Milić iz sela Smoljinac kod Požarevca koji je nestao u petak na Badnje veče pronađen je u nedelju 08. januara oko 13 časova u bunaru na periferiji sela.

Kako je javila televizija SAT, njega je promrzlog u bunaru dubokom oko pet metara pronašao komšija, posle dva i po dana koje je proveo tu na -20 stepeni Celzijusa bez hrane i vode.

Milić je izašao iz kuće u petak ujutru, nije se vratio do kasnih sati posle čega je njegov nestanak prijavljen policiji.

U nedelju je komšija Goran Marković naišao na torbu sa hranom pored bunara i čuo vapaje Milića, alarmirao je policiju, a potom su ga vatrogasci izvukli na sigurno.

U požarevačkoj bolnici je konstatovano da Milić ima hipotermiju, a po izvlačenju iz bunara se žalio na bol u stomaku.

Pogledajte video:

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter