Izvor:
13.01.2017 u 15:40
0

Konačno stiglo RAZREŠENJE: Evo ko će moći kod lekara sa STAROM KNJIŽICOM!

Verica Lazić, v. d. direktora Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, kaže da će svi osiguranici koji su do 31. decembra 2016. godine podneli zahtev za novu elektronsku karticu i overili staru papirnu knjižicu, moći da koriste staru knjižicu koja je overena do datuma na istoj ili do dobijanja nove elektronske kartice.

Lazićeva napominje da osigurana lica koja su podnela zahtev u novembru, decembru i još nisu dobila novu elektronsku karticu, a osiguranje u starim papirnatim knjižicama im je isteklo, u januaru će morati da podnesu zahtev za overu knjnižice i tada će dobiti potvrdu na osnovu koje će moći da se leče.

Deca, trudnice i porodilje mogu sa starom knjižicom da se leče nezavisno ako ona nije overena, oni ne treba da vade potvrde, penzionri koji imaju trajnu overu, oni čekaju da dobiju novu elektronsku karticu", objašnjava Lazićeva za RTS.

Izvor:Alo.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter