Izvor:
25.02.2017 u 17:31
0

ZAOKRET: SAD SIMON TUŽI MILICU!

Šime Šiklić zvani Simon, bivši partner koji je krajem prošle nedelje pretukao košarkašicu Milicu Dabović, prijavio ju je policiji, prenosi "Kurir".

Ubijao me od batina godinu i po dana!Ko je šta rekao nakon incidenta?S kojom od njih je bio?I starleta se uključila u priču!

Šiklić, protiv kojeg je pokrenuta istraga zbog sumnje da je počinio ugrožavanje bezbednosti i koji ima zabranu prilaska Dabovićevoj, prijavio je košarkašicu jer je bez njegovog znanja promenila bravu na stanu u kojem su zajedno živeli do raskida.

Šiklić je ranije rekao da Dabovićeva "laže", a košarkašica je u opširnoj ispovesti za "Story" rekla da je nasilje trpela više od godinu dana.

kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter