Izvor:
25.02.2017 u 18:42
0

NOVA VAROŠ ZAVEJANA: Bez struje 700 domaćinstava! (foto)

Nova Varoš je od jutros opet pod snegom, a bez struje je oko 700 potrošača u nižim predelima opštine. Palo je oko 20 centimetara vlažnog snega, a mećava i dalje besni nesmanjenom žestinom.

Struje trenutno nema u Radoinji, Rutošima, Draževićima i Bistrici, ali u lokalnoj Elektrodistribuciji očekuju da će kvarovi biti otklonjeni tokom dana.

Sneg koji od sinoć neprekidno pada lepi se i kida žice, pa je van sistema desetokilovatni dalekovod prema Bistrici a problema ima i na niskonaponskoj mreži uglavnom u selima ispod hiljadu metara nadmorske visine. U višim predelima pada suvlji sneg i za sada srećom nema ozbiljnijih kvarova. Sve ekipe su na terenu – kažu u pogonu Elektrodistribucije u Novoj Varoši.

I pored obilnih padavina svi putevi su prohodni, a u lokalnoj samoupravi kažu da ne očekuju veće probleme na putnoj mreži.

Grad se čisti po prioritetima, dok posao na seoskim putevima uspešno odrađuju metalne voze koje vuku traktori pa nema potrebe za angažovanjem teške mehanizacije. Očistili smo i regionalne puteve prema Štitkovu, Drmanovićima i RH Centru na Zlataru – kaže Dejan Grbić iz Odeljenja opštinske uprave za investicije.

Blic
Foto:Twitter/RadioLunaUzice/Twitter/TanjaPetrovic13

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter