Izvor:
05.03.2017 u 21:58
0

STEFANOVIĆ: Policija nastavlja intenzivno da suzbija kriminal! (foto)

Ministar unutrašnjih poslova (MUP) Nebojša Stefanović izjavio je danas da će policija nastaviti intenzivno da radi na suzbijanju svih vidova kriminaliteta, kao i na poboljšavanju bezbednosne situacije u Srbiji.

"Nastavićemo da sarađujemo sa ljudima. U dobroj komunikaciji sa gradjanima uspevamo da dodjemo i do dobrih informacija, da čujemo šta gradjanima smeta i da delujemo po tome", rekao je Stefanović novinarima kod Mesne zajednice Novo Mirijevo gde je održana akcija "Policija u zajednici.

Istakao je da je u naselju Novo Mirijevo dobrim radom policije smanjen broj teških kradja, narkomanije, razbojništva, navodeći da ima još mnogo toga da se uradi da bi gradjani bili bezbedniji. Stefanovć je izrazio nadu da će se i ove godine nastaviti smanjivanje stope kriminaliteta.

On je ponovio da MUP nastavlja da intezivno prati šta se dešava na teritoriji Srbije i preduzima preventivne mere kako bi teritorija zemlje da bi osigurala stabilnost.

"Preduzeli smo dosta mera poslednje dve ili tri godine, kada su prve nestabilnosti u regionu počele da se pojavljuju, u vidu terorističkih napada u Kumanovu, u vidu terorističkih napada u BiH, velikog broja migranata koji je prošao kroz našu zemlju, političke nestabilnosti. Sve to je pretilo da se prelije u našu zemlju", kazao je Stefanović.

Akcija "Policija u zajednici" ima za cilj da kroz druženje i edukaciju približi rad policije gradjanima Srbije, prvenstveno mladima i deci. Gradjanima će svoj rad predstaviti pripadnici Uprave policije, Uprave saobraćajne policije, Sektora za vanredne situacije, Žandarmerije, Specijalne antiterorističke jedinice i Policijske uprave za Beograd.

Kurir
Foto: MUP Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter