Izvor:
07.03.2017 u 16:27
0

POČEO SRPSKI DAVOS: Na Kopaoniku otvoren 24. biznis forum! (VIDEO)

Program reformi za Srbiju: Šta se može naučiti iz prošlosti i koja su rešenja za budućnost, tema je 24. Kopaonik biznis foruma, koji je svečano otvoren himnom "Bože pravde".

Na skupu, koji u martu tradicionalno organizuju Savez ekonomista Srbije (SES) i Udruženje korporativnih direktora Srbije, učestvovaće, prema najavama organizatora, oko 1.000 stručnjaka, visokih državnih zvaničnika, predstavnika akademske zajednice i korporativnog sektora iz zemlje, regiona, ali i sveta.

Kako je najavljeno, Kopaonik biznis forum će prvi put ugostiti šefa misije Međunarodnog monetarnog fonda za Srbiju (MMF) DŽejmsa Rufa, u okviru zvaničnog programa, a prisustvovaće i direktorka Svetske banke za zapadni Balkan Elen Goldstin.

Tokom tri dana trajanja foruma, od od 7. do 9. marta, Forum će biti i mesto susreta ambasadora Rusije, Nemačke, Švajcarske, Kanade, Sjedinjenih Američkih Država i Holandije.

Planirano je i da drugog dana forumu prisustvuje i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Na ovogodišnjem samitu biće definisana očekivanja ekonomista i biznismena u pogledu budućeg toka reformi, a koja će zatim biti sučeljena sa planovima koje će predstaviti kreatori ekonomske i monetarne politike, istakao je predsednik SES Aleksandar Vlahović.

Kurir.rs
Foto: Tanjug/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter