Izvor:
21.05.2016 u 12:52
0

PROMENLJIVO OBLAČNO: Evo kada će biti sunčano i TOPLIJE!

Na severu i zapadu Srbije danas će biti pretežno sunčano, a u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Od sredine dana intenzitet padavina u slabljenju, dok će vetar biti slab i umeren, istočni i severoistočni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Temperatura će biti u intervalima od 10 do 14 stepeni, a najviša dnevna od 18 na jugu i istoku do 24 stepeni na severu i zapadu. Više padavina očekuje se ujutru i pre podne na jugu i istoku.

U Beogradu se danas očekuje promenljivo oblačno vreme, tokom dana sa dužim sunčanim intervalima, vetar slab i umeren, severoistočni, sa jutarnjom temperaturom oko 13 i najvišom dnevnom oko 22 stepena.

U Srbiji će u nedelju i ponedeljak biti pretežno sunčano i osetno toplije vreme, u utorak naoblačenje, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, prvo na severu i zapadu, dok se u sredu očekuje postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Od četvrtka pretežno sunčano i toplije, navode meteorolozi.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter