Izvor:
23.05.2016 u 12:39
0

TOPLO VREME, KAŽETE? Temperatura danas ide ČAK do…

U Srbiji se danas očekuje pretežno sunčano i toplo vreme, uz slab do umeren vetar, južnih pravaca. Jutarnja temperatura biće od 8 do 17 stepeni, a najviša dnevna od 26 do 30 stepeni Celzijusa. Krajem dana i u toku noći na severu naoblačenje mestimično sa kišom ili pljuskovima sa grmljavinom.

I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplo, uz najvišu temperaturu od 29 stepeni. U toku noći se očekuje postepeno naoblačenje.

U utorak i sredu u Srbiji će biti promenljivo oblačno i sveže, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U četvrtak malo toplije, na severozapadu suvo, u ostalim predelima posle podne sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom. Od petka pretežo sunčano i toplije, saopštio je RHMZ.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter