Izvor:
25.03.2017 u 19:06
0

LEPE SRPSKE POLICAJKE: Mirno spavajte, čuvaju vas Jelena i njene koleginice! (foto)

Obrenovčanka Jelena Milidragović, nova policajka u sastavu MUP, od ponedeljka će raditi u Interventnoj jedinici 92 u Beogradu i kaže da je današnja svečanost promocije novih 404 policajca koji će postati sastavni deo MUP za nju velika čast.

"Čast mi je bila da učestvujem u ovakvom defileu pred ovoliko ljudi. Svi smo ponosni pre svega što smo završili to što smo završili, a onda što smo ponos Srbije", kaže dvadesetšestogodišnja Jelana Milidragović, koja je iz 13. klase Centra za osnovnu policijsku obuku.

Dobila je, kaže, rešenje za rad u Interventnoj jedinicu 92 u Beogradu, u ispostavi za obezbeđenje i stalno dežurstvo.I porodice novih policajaca nisu krile zadovoljstvo, tako je Aleksandra Živanović, sestra nove policajke Jelene Živanović, rekla da su svi u porodici jako ponosni na njen uspeh.

"Moja dvadesetšestogodišnja sestra Jelena je u policiji. To je bila njena želja. Mi smo iz Žabara, Policiska uprava Požarevac i ona je prva u našoj porodici koja će nositi uniformu. Jako smo ponosni na nju", rekla je Aleksandra Živanović.

Kaže da je njena sestra završila Srednju saobraćajnu školu u Kragujevcu i da dugo trenira karate."Voli borilačke veštine, voli izazove i ovo je bio izazov", kaže Aleksandra Živanović koja očekuje da će njena sestra napredovati u službi. Završila je, navodi, 12. klasu Centra za osnovnu policijsku obuku i Sremskoj Kamenici.

Današnjoj svečanosti promocije novh 404 policajaca, među kojima je 111 devojaka, prisustvovali su premijer Aleksandar Vučić, predsednica parlamenta Maja Gojković, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministar odbrane Zoran Đorđević, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, gradonačelnik Beograda Siniša Mali, predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, gradski menadžer Goran Vesić i brojne zvanice.

Nakon obraćanja premijera, na platou ispred Palate Srbija je, pred zvanicama i gostima, funkcionerima policije i drugih bezbednosnih službi, te građanima i rođacima novoprimljenih pripadnika policije izvedena pokazna vežba, a potom i defile jedinica MUP.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter