Izvor:
24.05.2016 u 13:10
0

OBLACI I KIŠA: Ali, NE BRINITE, vraća se SUNCE već u…

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, svežije, povremeno sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, jugozapadni i zapadni. Najniža temperatura 17°C a najviša dnevna 21°C, a ponegde po kotlinama, najviša dnevna od 19 do 24 stepena.

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno, sveže, povremeno sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, jugozapadni i zapadni. Najniža temperatura 17°C, najviša dnevna 21°C.

Prema prognozi Republičkog hidrometerološkog zavoda za naredne dane, u sredu će biti promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U četvrtak pretežno sunčano i toplije, uz lokalni razvoj oblačnosti, a posle podne na istoku i u planinskim predelima kratkotrajni pljuskovi i grmljavine. Od petka do ponedeljka sunčano i toplo. Zatim, u utorak promenljivo oblačno, svežije, mestimično kisa, pljuskovi i grmljavine.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter