Izvor:
25.05.2016 u 13:02
0

I DANAS PLJUSKOVI: Lepo vreme stiže već u…

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, sa najvišom dnevnom temperturom do 24 stepena. Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, duvaće vetar umeren i jak, severozapadni, posle podne i uveče u slabljenju. Najniža temperatura od 8 do 14, najviša dnevna od 19 do 24 stepena.

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno, povremeno s kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar umeren, povremeno jak, severozapadni, posle podne i uveče u slabljenju. Najniža temperatura oko 13, najviša oko 22 stepena.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u Srbiji će u četvrtak biti pretežno sunčano i malo toplije, uz lokalni razvoj oblačnosti, posle podne kratkotrajni pljuskovi i grmljavine, uglavnom na istoku i u planinskim predelima. Od petka pretežno sunčano i toplo sa maksimalnom temperaturom oko 30 stepeni. Početkom naredne sedmice osveženje s pljuskovima i grmljavinom.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter