Izvor:
08.04.2017 u 20:59
0

UŽIVO SA LICA MESTA: Protestanti se preselili ispred Palate Srbije i blokirali ulice! (video)

Velika grupa protestanata koja je započela okupljanje ispred Vlade Srbije sada se preselila ispred Palate Srbije.

Većina okupljenih su maldi, studenti. Danas su im se pridružili članovi sindikata vojske i policije.

Ulice su blokirane pa gradski prevoz funkcioniše izmenjenim trasama.

Novica Antić predsednik Vojnog sindikata Srbije obratio se okupljenim građanima – Danas smo poslali prelepu sliku u svet da vide da postoji i neka druga Srbija. Danas nije bačen ni papirić. Dragi prijatelji, danšnja kolona je bila duža do 2 km. Ako uzmemo u obzir da se prostirala na 40 kvadrata to znači da nas je bilo više od 80.000. Kao svaki starešina vojske imam dve obaveze da ohrabrim svoje vojnike i da ih naučim da se suprostave neprijatelju. Dakle odnos snaga u napadu i odbrani mora biti 3:1. To znači da onaj koji napada mora imati tri puta više snaga od onoga koji se brani. Kad se branite vaš moral je 10 puta jači od onoga ko vas napada. Ja sam danas razgovarajući sa omaldinom, saznao da su neki od vas prethodnih dana izvlačeni iz mase i zadržavani u nekim prostorijama 17 sati dnevno. Imate na internetu dostupne informacije o telefonima vojnog i policijskog sindikata i te informacije dostavite nama. Nastavite i istrajte, pokažite da miran i dostojanstven način možemo da dostignemo cilj kome težimo istrajte, mi smo uz vas.

Plato ispred Palate Srbije je ispunjen u celosti. Građani i dalje pristižu.

Pogledajte u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter