Izvor:
21.04.2017 u 17:42
0

AKO PUTUJETE ZA VIKEND, OBAVEZNO PROČITAJTE!

-U severnim i istočnim krajevima Srbije, padavine uglavnom prestaju dok u zapadnim delovima, a posebno u planinskim predelima Sjenice, Ivanjice i Užica proveja sneg slabog do umerenog inteziteta koji otežava i usporava saobraćaj, a na granici sa Hrvatskom i Mađarskom i dalje su velike gužve za kamione, saopštio je AMS S.

Zbog nižih temperatura postoji opasnost od klizavih kolovoza i moguće poledice. Vožnju dodatno komplikuje, smanjena vidljivost zbog niske oblačnosti, ali i zbog povremeno jačih pljuskova.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadravanja od 30 minuta.
http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Guzve.jpg?m=1477376754
Na teretnim teminalima velike gužve na granicama sa Hrvatskom i Mađarskom. Na teretnim terminalima na GP Batrovci sa Hrvatskom zadržavanja su na izlazu iz naše zemlje odnosno na ulazu u Hrvatsku duga i višesatna, dok se sa Mađarskom na GP "Horgoš" čeka

oko 180 minuta, na GP "Kelebija" oko sat vremena, dok se na GP "Sremska Rača" sa Bosnom i Hercegovinom čeka oko 120 minuta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter