Izvor:
23.04.2017 u 13:08
0

AMSS: Upozorenje vozačima zbog padavina, na granicama nema dužih zadržavanja!

Vozače u Srbiji danas očekuju toplije dnevne temperature, ali i dalje sa padavinama u vidu kiše u nižim, a u vidu snega u višim predelima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Mnoga oštećenja na kolovozu se ne primećuju, jer su ispunjena vodom, mokar kolovoz je klizav, pa je zaustavni put duži, navodi se u saopštenju.

Preglednost vozača je slabija zbog mokrih vetrobrana, a veliku opasnost predstavljaju i česti odroni koji se javljaju pored stenskih useka Ibarske i Ðerdapske magistrale, ima ih i pored Drine, Južne i Zapadne Morave.

Ovakvi vremenski uslovi su, često, uzrok većeg broja saobraćajnih nezgoda pa se vozačima savetuje sporija i opreznija vožnja uz držanje većeg odstojanja između vozila.

Razlog više za većom pažnjom u vožnji su i brojne deonice puteva na kojima je zbog započetih radova izmenjen režim saobraćaja.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadravanja od 30 minuta.

Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz Srbije, na prelazu Batrovci su oko 180 minuta, a na Horgošu oko 90 minuta.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter