Izvor:
27.04.2017 u 23:12
0

NE PROPUSTITE: „ŽENSKI SAVETI“ će ove subote ugostiti fenomenlane goste!

U goste nam dolazi glumac Milan Antonić koji priprema napitak za energiju. Naše najmlađe gošće Tinja i Hana prave kapice od papira, a glumica Jelica Brestovac priprema ukusnu i zdravu prolećnu salatu!

I ove subote 29. 04. u 13:10 ne propustite novu epizodu emisije „Ženski saveti“, jer vas i ovog puta očekuju interesantni recepti, mnoštvo saveta kako da učinite svoj život lakšim, lepšim i jednostavnijim, kao i mnogo zanimljivih gostiju.

U gostima nam je bila glumica Jelica Brestovac, koja je pripremala zdravu i ukusnu Prolećnu salatu. Sa Jelicom smo razgovarali i o aktuelnim projektima, o dečijim predstavama u kojima je možemo videti ovih dana, kao i budućim poslovnim planovima. Otkrila nam je i da obožava da kuva i da rado provodi vreme u kuhinji.

U rubrici Kutak za najmlađe naše gošće su bile Tinja i Hana sa kojima smo pravili kapice od papira. Za vas smo pripremili i savet kako da napravite sveće sa šljokicama kojima možete ukrasiti vaš stambeni prostor. Savetujemo vas i kako da napravite voćne maske u zavisnosti od toga kakav tip kože imate, a jutarnji napitak koji vam predlažemo može vam poslužiti kao zdrava zamena za jutarnju kafu.

U gostima nam je bila i Dr. Nataša Mratinković, specijalista ortopedije vilica, sa kojom smo razgovarali o problemu zbijenih zuba kod dece, i kako je najbolje pristupiti tom problemu čak i u najranijem dobu.

Glumac Milan Antonić vam otkriva recept za napitak za energiju, koji je idealan za sve one koji preferiraju zdravu ishranu uz obavezne treninge. Sve ovo i još mnogo zanimljivih saveta za vas je pripremila voditeljka Jovana Jelovac Cavnić.

Emisija „Ženski saveti“ je kolažnog tipa, sačinjena od nekoliko rubrika koje pokrivaju najraznovrsnije teme i savete namenjene kako ženskoj, tako i muškoj populaciji, a sve u cilju lakšeg, lepšeg i kvalitetnijeg života.

Jednostavni kulinarski recepti za savremenu ženu, saveti o lakom i uspešnom vođenju domaćinstva kao i svim onim „malim tajnama dobrih domaćica“, pravilna ishrana i zdravlje, fitnes, kutak za najmlađe, moda i stil, samo su neke od tema o kojima ćemo govoriti sa našim gostima u studiju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter