Izvor:
26.05.2017 u 19:57
0

NE PROPUSTITE „POSLE RUČKA“: Gledajte potresnu priču porodice koja sumnja da im je beba ukradena u porodilištu, tema će biti i krediti u „švajcarcima“!

Današnju emisiju „Posle ručka“ obavezno morate pogledati jer vas očekuju brojni zanimljivi gosti i svedočanstva koja će vas ostaviti bez reči.

Počinjemo sa temom koja već godinama "potresa" Srbiju i koja je stigla i do Suda za ljuska prava u Strazburu. Potresnu priču o svom nestalom detetu prvi put podeliće sa gledaocima Negoslav i Darinka Marković, bračni par, koji sumnja da im je beba ukradena u porodilištu. O toj temi detaljno će govoriti u emisiji “Posle ručka”i pokušati da da odgovori na važna pitanja i Radiša Pavlović iz Udruženja za istinu i pravdu o nestalim bebama. Prvi slučaj nestalih beba u Srbiji dogodio se 1959. dok je najskoriji vezan za 2011. godinu.

O problemima surogat materinstva i kako mladi bračni parovi da se nose sa time, govoriće prof. dr Vojin Rakić direktor Centra za bioetičke studije, koji se bavi ovom temom. U goste dolazi i porodica Mijailović, Milomir i Višeslava. Oni su vlasnici pekare koja prodaje pite trudnicama za 1 dinar. Roditelji su postali nakon 18 godina i 248 dana, posle 4 neuspešne veštačke oplodnje i 1 pobačaja. Da bi otišli u Prag, podigli su i kredit! Oni će govoriti i na temu surogat materinstva a o toj temi govore i Vojin Rakić i advokat Nevena First.

Savete i odgovore ljudima koji su podigli kredite i zadužili s u švajcarcima daće advokat Jelena Pavlović iz Udruženja CHS Srbija i Milan Matić.

O problemima stresa razgovaramo sa Majom Pavlov.

Gosti emisije “Posle ručka”: Radiša Pavlović, Negoslav i Darinka Marković, Komlen Lalović, Vojin Rakić i Nevena First, Maja Pavlov, Nenad Stanković (bokser) i Vladan Škorić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter