Izvor:
29.05.2017 u 20:49
0

NE PROPUSTITE EMISIJU „POSLE RUČKA“ OD 16 ČASOVA: Otkrivamo da li Srbiji preti opasnost od terorizma?

Današnju emisiju „Posle ručka“ obavezno morate pogledati jer vas očekuju uvek aktuelne teme i brojni zanimljivi gosti.

Sa Vanjom Bulićem i Jovanom Grgurević o ovim temama govore Božo Spasić, Dejan Lučić i Goran Jevtović. Oni govore na temu terorizma, situaciji u regionu i Makedoniji.

Ko i sa kakvim namerama dovodi u vezu dešavanja u Makedoniji sa Srbijom? Da li nam preti opasnost od strane ekstremista iz ove susedne države? Koliko je terorizam daleko od nas? Ko je na redu posle Engleske? Da li smo previše zabrinuti ili probeleme naših suseda ne shvatamo kao ozbiljno upozorenje?

Danas ćemo pričati i o oružju, koje je u današnje vreme deci na dohvat ruke… Dečija igra se veoma često pretvori u najcrnji scenario.

O tome će danas govoriti psiholog Dag Kolarević, profesor na Kriminalističko policijskoj akademiji i Nemanja Todorović, advokat.

Budite uz Happy televiziju od 16h!

happytv.rs
foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter