Izvor:
12.06.2017 u 17:53
0

DRAMA KOD ALEKSINCA: Deca se otrovala plinom, hitno prebačena u bolnicu!

Četvoro dece uzrasta između 15 i 16 godina iz Aleksinca primljeno je na Kliničku za dečje interne KC u Nišu bolesti pod sumnjom da su se otrovali plinom, dok je dvoje odraslih nakon pregleda i opservacije u ambulanti klinike za endokrinologiju pušteno na kućno lečenje

O kakvom se akcidentu tačno radi, zvanično još uvek nije poznato ali kako se saznaje, u Aleksincu je u toku uviđaj zbog sumnje da je došlo do curenja plina iz ulične mreže u Ulici Karađorđa Petrovića.

– Dva dečaka i dve devojčice, primljeni su noćas pod sumnjom na trovanje plinom. Oni su se žalili na glavobolje i osećaj gušenja ali na prijemu, prema nalazu dežurnih kolega, nisu bili vitalno ugroženi. Hospitalizovani su na odeljenju pulmologije radi opservacije i praćenja i na jutrošnjoj kontroli svi fiziološki parametri bili su uredni. Pod kontrolom su i stabilni su. Biće preventivno urađene i dodatne analize zbog čega su zadržani na Klinici – kaže dr Gordana Kostić sa Dejče interne klinike u Nišu.

Kako se saznaje dvoje odraslih je nakon pregleda i opservacije i ambulatni Klinike za endokrinologiju pušteno kućama jer nisu imali ozbiljnije tegobe.

Nezvanično stanari jedne kuće prijavili su 8. marta da su se čule dve eksplozije iz uličnog kanalizacionog šahta, ali je nakon provere utvrđeno da nije bila u pitanju eksplozivna naprava niti da je bilo drugih inkriminisanih radnji pa se posumnjalo da je u pitanju bilo plin. Međutim, 11. juna u večernjim časovima je ponovo prijavljeno curenje, plina pa je obaveštena policija koja obavlja uviđaj.

– Curenje plina je sanirano, nema opasnosti a policija radi na utvrđivanju uzroka curenja – saznaje list.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter