Izvor:
26.06.2017 u 08:26
0

VREME U SRBIJI SUTRA: Pre podne kiša, u toku dana razvedravanje! (foto)

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i malo hladnije. Na severu i zapadu pre podne, u centralnim i južnim krajevima od

sredine dana sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Na istoku suvo i uglavnom sunčano. Po podne na severozapadu, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od 14 stepeni na jugoistoku do 22 C na severu Šumadije, a najvisa od 28 C na severu i zapadu do 34 C na jugu i istoku.

U Beogradu će biti promenljivo obačno i malo hladnije, pre podne i sredinom dana sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskom sa grmljavinom, po podne bez padavina uz postepeno razvedravanje.

Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura oko 22 C, najviša dnevna oko 30 stepeni.

Prema izgledima za narednih sedam dana, do kraja juna biće sunčano i natprosečno toplo sa maksimalnom temperaturom u većini mesta se od 33 C do 37 stepeni, u četvrtak i petak ponegde i do 40 C.

Samo je u planinskim predelima, a u četvrtak i na severu i zapadu Srbije, uz lokalni razvoj oblačnosti moguća kratkotrajna kiša ili pjusak sa grmljavinom. Od subote malo hladnije ali sa temperaturom u granicama proseka za početak jula, uz lokalne pljuskove sa grmljavinom, naročito u nedelju.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter