Izvor:
27.07.2017 u 14:46
0

PANIKA U NOVOM SADU: Dečak izašao iz prodavnice sa nepoznatim čovekom! (FOTO)

Panika usled nepažnje roditelja!

Dečak je iz prodavnice izašao za čovekom koji je bio obučen slično kao njegov otac, saopšteno je iz policije.

Na svu sreću, ceo slučaj i izgubljenog dečaka primetio je konobar obližnjeg kafića, koji je uplašenog dečaka vratio ocu.

Podsećamo, jedan list je objavio kako je dečaka nepoznati muškarac uhvatio za ruku i potom odveo u nepoznatom pravcu. Po pisanju novosadskog lista, dete je roditelju vraćeno tek nakon sat vremena.

Međutim, u policiji kažu da je čitava zbrka trajala tek nekoliko minuta.

Otac dečaka rekao je za taj list da se sve dogodilo kada je porodica bila u supermarketu, a kada su stigli na kasu, otac je na trenutak ostavio dete kako bi platio račun.

"Bio je na metar pored mene. Nisam se dugo zadržao na kasi, ali kada sam se okrenuo mog sina nije bilo. Presekao sam se. Odmah sam otišao do sigurnosnih kamera i video kako nepoznati čovek uzima za ruku mog sinčića i odvodi ga iz prodavnice. Pozvali smo policiju, koja je vrlo brzo došla", preneo je list reči oca.

Happytv.rs/Kurir
Foto: www.awareparenting.com/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter