Izvor:
04.08.2017 u 21:31
0

SRPSKI DRŽAVLJANIN PROTERAN IZ KINE: Vaspitač uhvaćen da koristi drogu!

Kina je deportovala srpskog državljanina koji je ilegalno radio u toj zemlji kao nastavnik engleskog jezika u vrtiću, gde je uhvaćen kako koristi drogu, objavljeno je na sajtu kineske državne agencije Sinhua.

Navodi se da je vaspitač prethodnih godinu dana u gradu Šenžen, u pokrajini Guangdong na jugu Kine, bio zaposlen bez radne vize i da ga da je policija uhapsila nakon što je osoblje vrtića prijavilo da je koristio drogu.

Navodi se da su ostavke podnela još dva strana nastavnika, kao i direktor vrtića i nadzornik nastavnog nastavnog osoblja.

Sinhua navodi da u tom vrtiću, prema tvrdnji roditelja, semestar košta 3.100 dolara i da tu sa 80 dece radi 20 vaspitača, među kojima je četvoro stranaca, a da u brošuri za upis u vrtić stoji da je nastavnicima engleskog to maternji jezik.

Prema rečima roditelja, u vrtiću je nakon deportacije nastavnika i ostavki dvoje stranih nastavnika ostao samo još jedna strani nastavnik.

"Mnogi roditelji su bili previše uplašeni da šalju decu u vrtić nakon što je nastavnik uhvaćen kako koristi drogu", rekla je jedna od majki.

Novosti.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter