Izvor:
05.08.2017 u 16:19
0

Prijavila muža za zlostavljanje u Boru, kako bi mogla s prijateljicama na more!

N. B. (73), iz okoline Bora, prijavila je svog slabo pokretnog supruga Z. N. (75) za nasilje u porodici, kako bi sa svojim prijateljima iz jednog penzionerskog udruženja mogla da ode na more.

– N. B. je rekla suprugu da sa članovima penzionerskog udruženja želi da ode 10 dana na more. Objasnila mu je da to neće puno koštati, ali se suprug pobunio zbog niskih penzija koje ovaj bračni par prima – priča dobro obavešteni izvor.

Navodno, Z. N. koji je slabo pokretan, supruzi je kazao da je on protiv jer "treba platiti račune, kupiti lekove, preživeti do naredne penzije".

– Iznervirana tim odgovorom, N. B. je pozvala policiju i supruga prijavila za nasilje u porodici – navodi izvor.

Odmah je obavešteno Tužilaštvo koje revnosno "nasilniku" odredilo udaljenje iz stana i zabranu prilaska supruzi do okončanja postupka.

– Nakon toga, za N. B. više nije bilo nikakvih prepreka. Spakovala se i sa prijateljicama penzionerkama otputovala na more, gde se družila sa ispisnicama i uživala u čarima leta – kaže izvor.

Međutim, po povratku sa mora, "muž nasilnik" je podneo zahtev za razvod braka, u kome se ovaj par nalazi gotovo 40 godina.

– Ako se ispostavi da je nepravedno optužila muža, biće podneta prijava zbog lažnog prijavljivanja – dodaje upućeni izvor.

On kaže da je, od stupanja na snagu novog zakona o nasilju u porodici, policija "zatrpana" takvim prijavama.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter