Izvor:
05.08.2017 u 18:25
0

AMSS: Čekanja na prelazima ali i na naplatnim rampama!

Saobraćaj je ovog popodneva očekivano pojačanog intenziteta, što se odražava i po čekanjima na naplatnim stanicama i na graničnim prelazima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na naplatnim stanicama Stara Pazova, Sirig i Nais trenutna zadržavanja su oko 15 do 20 minuta, pa se savetuje da vozači pripreme tačan iznos za naplatu putarine jer na taj način ubrzavaju prolaz.

Prema podacima Uprave granične policije RS, na granici sa Mađarskom na GP Horgoš putnička vozila čekaju oko dva sata na izlazu i oko sat vremena na ulazu u zemlju.

Slična situacija očekuje vozače i na hrvatskoj granici, jer se na Batrovcima čeka oko dva sata na izlazu iz Srbije, dok se i na ulazu saobraćaj postepeno pojačava.

Na Šidu se čeka oko sat vremena na ulazu u zemlju.

Očekujemo se pojačan protok vozila i na manjim prelazima sa Mađarskom, kao što su Bački Vinogradi, Ðala, Bajmok i Horgoš II, koji su otvoreni od 7-19 časova.

GP Kelebija i Bački breg rade 24 sata, a na njima se trenutno čeka oko pola sata.

AMS S preporučuje korišćenje alternativnih prelaza i sa Hrvatskom kao što su Bačka Palanka, Sot, Ljuba ili Neštin.

Ka Crnoj Gori na Gostunu su zadržavanja oko 45 minuta, pa se u satima pojačanog saobraćaja preporučuju Jabuku ili Mehov Krš.

Na prelazu Gradina sa Bugarskom čeka se 30-45 minuta, dok se isto vreme čekanja očekuje i na GP Preševo sa Makedonijom.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter